akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Viimeinen ilta Unkarissa

July 15th, 2011 · No Comments · Matkalla

Huomenna lento Suomeen.  Eilen unohdin 230€ hintaiset aurinkolasini ravintolaan Fonyodissa.  Tänään kävimme hakemassa ne.  Ihan reilua toimintaa, lasien arvo oli varmaan  kyypin viikon palkka.  Taas kerran pieni kielimuuri asiassa, täällä ei tosiaan englannilla pärjää. Hassua, osaan kohta käytännön asiointisaksaa saman verran kuin osaan ranskaa, jonka kirjoitin c-kielenä, ja jota luin yliopistolla pari vuotta lisää.

Eilen oli matkamme kulttuuri -osuus. Vierailimme Herendin kaupungissa, jossa on Euroopan kuulu posliinitehdas. Kaikki tuotteet tehdään käsin, ja hinnat ovat sen mukaiset. Kivasti järjestetty kierros tehtaalla. Yksi nainen oli maalaamassa tavallista ruokalautasta.  Kysyin, kauanko kestää maalata yksi- Vastaus: kahdeksan tuntia. www.herend.com

Tämä oli meille kolmas Unkarin loma peräkkäisinä vuosina. Edelleen tuntuu siltä, että tämä on paikka, johon voisi oikeasti kotiutua.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.