akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Onko aika ajanut blogin ohitse

June 4th, 2011 · No Comments · Sekalaista

Ok, en ole päivittänyt blogia helmikuun jälkeen. Twitteriä olen käyttänyt monta kertaa viikossa, joten se osio on vähän uusiutunut. Elokuvapäiväkirja ei ole toiminut suunnitellusti muutamaan kuukauteen.

En aio jatkossakaan “mennä Facebookkiin”. En tiedä miksi, mutta minulla on joku vastenmielisyys siihen. Twitter on minulle oikein sopiva. Jatkossa yritämme päivittää tänne Tuulikin puutarhakuvia, hän on taas tehnyt vaikka mitä pihallamme. Kesän tapahtumista yritän myös laittaa kuvia. Parin viikon päästä olen menossa Provinssirokkiin. Kesälomamatka on heinäkuussa, taas Unkariin.

Tags: ··

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.