akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Watchmen (USA 2009)

December 5th, 2010 · No Comments · Elokuva

Tästä jäi vähän hämmentynyt olo. Selvästi hienoa työtä, mutta vaatisi useamman katsomiskerran jotta avautuisi. Tai sitten alkuperäisen sarjakuvan lukemista. Joka tapauksessa teemana on surpersankarigenren konventioilla leikitittely ja niiden murtaminen. Supersankarijutut eivät ole koskaan olleet minulle kovin kiinnostavia, katsoin tämän enemmän sci-fi -leffana, jota se olikin. Ajatuksena on eräänlainen vaihtoehtoinen 1980 -luvun todellisuus, jossa tämä supersankarijoukko elää. Heidän psykologiansa on kuvattu varsin uskottavan tuntuisesti, jos siis olettaisi että supersankareita olisi olemassa. Ei voi antaa vielä tähtiluokitusta tälle.

Tags: ·

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.