akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Syksyn kuulumisia

September 21st, 2010 · No Comments · Puutarha

Katja on aloittanut syyskuun alussa opinnot Kuopiossa. Kyseessä on kaksoistutkinto,lukio Kallaveden lukiossa ja ICT -asentajan ammattitutkinto ammattikoulussa. Hän asuu toistaiseksi Maija-Liisa mummonsa luona Särkiniemessä.

Meille tehtiin pihaan jätevesiasetuksen mukainen remontti kesällä. Uusien saostuskaivojen ja putkistojen lisäksi talon ympärille tuli salaojat ja sadevesiränneistä viemäröinti rajaojaan. Olemme nyt yrittäneet Tuulikin kanssa saada pihaa paikattua ennen syksyn sateita.

Uusi auto pitäisi olla tulossa ensi lauantaina, menen hakemaan sen Hyvinkäältä.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.