akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Inception (USA 2010)

September 21st, 2010 · No Comments · Elokuva

Juvan elokuvateatteriin tuli Christofer Nolanin uusin filmi. Yleisössä oli paljon koulutyttöjä, ilmeisesti Leanardo di Caprion takia. Elokuva oli tosi kiinnostava tarinaltaan. Siinä oli liikaa ilmeisesti kaupallisuuden vaatimia toimintakohtauksia, jotka tekivät siitä liian hajanaisen ja pitkän. Elokuvan ideana oli liikkua useiden eri unimaailmojen tasojen välillä. Vähän siinä joudittiin selittelemään liikaa katsojalle missä mennään. Itse ajattelin, että tämä olisi yhtä vaikea hahmottaa kuin Memento mutta juonessa pysyi mukana sen selittelyn avulla.

Rating: ★★★☆☆

Tags: ·

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.