akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Havukka-Ahon ajattelija (Suomi 2010)

March 28th, 2010 · No Comments · Elokuva

Tämä oli varmaan Juvan Kinon yleisöennätyskuva tänä vuonna. Elokuva oli alkuperäisteosta kunnioittava filmatisointi, muttta löysi kuitenkin oman näkökulman aiheeseen ja Konsta Pylkkäsen persoonaan. Kai Lehtinen onnistui mainiosti. Jotkut sivuosanäyttelijät olivat harrastajateatteritasoa.

Teknisesti äänentoisto oli yllättävän kökkö, ja jotkut luontokuvakohtaukset päälle liimatun tuntuisia. Ja yksi kummallisuus: Kun tutkijat huomaavat Pylkkäsen ampumien lintujen olevan harvinaisia ristisiitoksia, he riekkuvat ja hilluvat linnut kädessään. Kai tiedemiehet käsittelisivät varovammin harvinaisia näytteitä.

Minulle läheisin Huovisen romaani on Hamsteri. Kukahan osaisi tehdä sille uskollisen filmatisoinnin.

Rating: ★★★☆☆

Tags: ·

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.