akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Bolognassa

March 12th, 2010 · No Comments · Matkalla

Olen ollut eilisestä Italian Bolognassa luomassa Salemin kanssa suhteita tryffeliasioissa. Paikalliset isännät ovat käyttäneet oivallisissa ruokapaikoissa. Tässä on alkuruokana ollut tryffelisalaatti paikallisesta trattoriasta.

Tryffelisalaatti

Tulomatka oli aika pitkä. Välilasku piti olla Munchenissa. Kenttä oli suljettu lumisateen vuoksi. Laskeuduimme Nurnbergiin, josta oli bussi Muncheniin. Jatkolento oli vasta illansuussa. Lopputuloksena olimme perillä seitsemältä illalla, kun perillä piti olla kymmeneltä aamulla. Paluu on lauantaina Frankfurtin kautta, toivottavasti menee paremmin.

Kaupunkia  ehdimme katsoa pari tuntia tänään. Kovin historialliselta näytti. Täällä on mm. Euroopan vanhin yliopisto 1000 -luvulta. Dante opetti täällä, ja Nikolaus Kopernikus.

Tags: ·

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.