akinnunen.net

Elämää, kuntoilua ja elokuvia

akinnunen.net header image 2

Uusi vahvistin

October 8th, 2009 · No Comments · Tekniikka

Ostin uuden vahvistimen. Se on Onkyo TX-SR 607.  Tilasin sen Mikkelin Audiocenteriin jo elokuussa, mutta oli kuulemma toimitusvaikeuksia. Nyt on sitten viisi kaukosäädintä olohuoneen pöydällä. Tämä uusi vahvistin osaa kaikki mahdolliset modernit äänikoodekit, mukaan lukien 7.1 kanavatoisto. Tällä ei nyt kuitenkaan ole ajankohtaista merkitystä, kun minulla on vaan ne kaksi vanhaa Gradientin kaiutinta.  Minun piti ostaa myös Projectin levysoitin esiaste, kun Onkyossa ei tietenkään ole RIAA -korjattua sisääntuloa.

Ehkä tämä on psykologista, mutta toisto kuulostaa oikein kivalta niin vinyyliltä kuin CD:ltäkin. Nyt pitäisi löytää sopiva kaiutinjärjestelmä. Siihen projektiin varaan aikaa noin vuoden.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.